Evenimente

Europa FM „Live pe Plajă” – cel mai mare concert de pe litoral

Concertul Europa FM „Live pe Plajă” se desfăşoară în perioada 27 – 29 iulie, pe plaja dintre Saturn şi Venus, unde sunt aşteptaţi, în cele trei zile de spectacol, peste 100.000 de turişti şi localnici. Iubitorii muzicii live vor putea urmări în concert pe cei mai apreciaţi şi cunoscuţi artişti din ţară, dar şi nume sonore de peste hotare, astfel încât toţi cei prezenţi să aibă parte de un show complet.

În fiecare seară de concerte live, interpreţii vor încinge atmosfera până noaptea târziu, pe scena special amenajată cu această ocazie, din care nu vor lipsi efectele de lumini spectaculoase, sute de ecrane LED şi sute de mii de waţi de sunet. Cei care vor da startul mega-petrecerii joi seara şi vor oferi spectacole incendiare vor fi artiştii de la Alternosfera, Grimus, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres şi Viţa de Vie. Un spectacol extraordinar cu muzică live şi hit-uri cunoscute vor oferi, în cea de-a doua seară de concerte, cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului precum: Andra, Delia, Sore, Irina Rimes.

Tot din a doua seară a concertului în aer liber pe plajă amintim prestaţia celor de la Bere Gratis, Fly Project, The Motans, Vunk şi Voltaj. Ultima seară a petrecerii în aer liber pe plaja dintre Saturn şi Venus va fi întreţinută de interpreţi consacraţi, care vor cânta pentru şi împreună cu publicul cele mai iubite melodii. Vor concerta: Antonia, Loredana, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Smiley, Vama, Jean Gavril, Mihail, Nicoleta Nucă. Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă.

Conform organizatorilor Europa FM „Live pe Plajă”, sunt pregătite mai multe surprize pentru cei care vor petrece joi, vineri şi sâmbătă la malul mării, de la celebrul ice truck care a străbătut în această vară România, până la leagăne pline de flori şi cadouri pentru spectatori. De la o participare de câteva zeci de mii de persoane, concertul Europa FM „Live pe Plajă”, organizat cu sprijinul Primăriei Mangalia, s-a transformat în cel mai amplu eveniment din sudul litoralului, adunând la malul Mării Negre, an de an, peste 100.000 de participanţi.

Despre Autor:

este o platformă de opinii.

Lasă un comentariu