Civica

Jurnalul unei mame de Înger

Asociatia “Daruieste aripi” Constanta , filiala Organizatiei E.M.M.A. Constanta si scriitoarea Ana Maria Huzum, reprezentanta editurii EIKON , va invita sa luati parte la lansarea cartii “Jurnalul unei mame de Inger” , sambata 5 aprilie 2014 la Centrul Foscus Constanta , de la ora 12.
Scrisa de Ana Maria Huzum, cartea a luat nastere din durerea unei pierderi enorme si a vazut lumina tiparului in decembrie 2013 la 1 an de la disparitia Mirunei Huzum.
“Daca exista ingeri, atunci eu sunt mama unuia dintre ei. M-am rugat de mica la ingerasul meu sa ma ocroteasca, dar nu am crezut ca voi fi obligata sa-mi las copilul sa se ridice la ei.” , ne relateaza scriitoarea , indemnandu-ne sa citim cartea care promite sa aduca un dram de intelepciune oricui are bunavointa de a o citi.
“Jurnalul meu este pentru toți cei care îndrăznesc să privească cu adevărat în jurul lor și să vadă realitatea. Nu se râde mereu. Nu se spun numai vorbe de iubire. Se mai și plânge. Se mai și spun vorbe de dor. Peste tot în lumea aceasta se moare. În fiecare familie, la un moment dat cineva se stinge și, atunci, doare. A citi despre durerea unui părinte care și-a pierdut copilul, înseamnă a-ți educa intea să nu-și întoarcă privirea de la suferință, ci să o accepte ca pe o balanță a vieții; înseamnă a-ți educa spiritul să sară în ajutorul celui care are nevoie, când are nevoie și să și știi de ce are nevoie; și mai ales înseamnă a-ți educa inima să dăruiască iubire celui care a pierdut cea mai de preț iubire: cea a copilului său!“

Despre Autor:

Gazeta de Constanța

este o platformă de opinii.

One comment on “Jurnalul unei mame de Înger

  1. Pingback: 5 aprilie 2014, Lansare carte “Jurnalul unei mame de inger” | Daruieste Aripi

Lasă un comentariu