Opinii, Politică

Nicoleta Ploscaru își acuză contracandidații de clovnerie

Într-o postare pe Facebook, Nicoleta Ploscaru remarcă elementele de culoare din campania candidaților Vergil Chițac și Stelian Ion, pe care, cu acest prilej, îi acuză de clovnerii și de evitarea temelor cu adevărat importante pentru cetățenii orașului Constanța.

Zilele trecute, candidatul PNL a putut fi admirat supra și subacvatic într-o filmare din timpul unei partide de înot, în timp ce Stelian Ion a publicat un selfie în care apar mai mulți cicliști, el însuși fiind echipat cu o cască de protecție, într-o postare despre cât de precară este infrastructura dedicată acestor vehicule nepoluante.

Vehemența Nicoletei Ploscaru a pus reflectorul pe teme sensibile, care, deși abordate de unii candidați, nu constituie centrul preocupărilor acestora.

Postarea integrală a Nicoletei Ploscaru

”Vergil Chițac și Stelian Ion au buzele cusute când vine vorba despre marile teme. Pentru că nu au voie să vorbească! Ei sunt doar săgețile mafiei politice! De aceea, ei preferă circul în campania electorală în locul discuțiilor serioase.
Niciunul nu spune alegătorilor că de la anul prețul căldurii în Constanța va sări de la 250 lei la 537 lei gigacaloria, din cauză că se va interzice subvenționarea de la buget a diferenței de preț!
Niciunul nu spune că prețul facturilor la gaze și energie electrică va sări în aer! Pentru că amândoi sunt complici la jefuirea românilor de către multinaționale!
PSD, PNL, USR, cu toții de mână, i-au trădat pe români și s-au pus în slujba multinaționalelor. Ei au votat „liberalizarea” prețului la gaze de la 1 Iulie 2020 și la energie electrică de la 1 Ianuarie 2021. Statul român prin ANRE nu va mai putea reglementa prețurile la gaze și curent, iar multinaționalele vor putea pune ce prețuri vor.
Românii au rămas fără apărare în Țara lor! Pentru că acești politicieni NU lucrează pentru români, ci pentru OMV-Petrom, Engie și E.ON Gaz.”

Despre Autor:

Lasă un comentariu