Civica

MEDGIDIA: Prima ediţie a Festivalului de Dans Sportiv, un real succes

Sâmbătă, 08 septembrie 2017, Sala Sporturilor din cadrul complexului sportiv „Iftimie Ilisei”, a găzduit prima ediţie a „Festivalului de Dans Sportiv, Medgidia, 2017”. Captivantul eveniment a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia cu sprijinul Clubului de Dans Sportiv „Ritmo del Mar”, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

De-a lungul celor aproape 12 ore de concurs, peste 150 de talentaţi dansatori, cu vârste cuprinse între 4 şi 35 de ani, veniţi din toate colțurile ţării, au impresionat publicul larg cu stiluri de dans şi costumaţii dintre cele mai spectaculoase. Competiția a cuprins două secțiuni – dansurile latino-americane și dansurile de bal, fiecare cuprinzând la rândul său câte cinci stiluri de dans: Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Pasodoble și Jive, respectiv vals lent (englezesc), tango, vals vienez, slow fox (Foxtrot) și quick step.

Evoluţia acestora pe ringul de dans a fost atent supravegheta de 15 arbitri, consacraţi în cadrul competiţiilor naţionale de dans. Debutul evenimentului a adus împreună împătimiţi ai dansului profesionist de toate vârstele, subliniind încă o dată importantă promovării acestui distins sport.

Despre Autor:

este o platformă de opinii.

Lasă un comentariu