Cultură

Cum şi unde se desfăşoară Festivalul Internaţional de Stradă ART DISTRICT

Singurul Festival Internaţional de Stradă al Constanţei, intitulat ART DISTRICT, debutează sâmbătă, 2 septembrie 2017. Invităm, aşadar, pe toată lumea, sâmbătă, 2 septembrie 2017, începând cu ora 18.30, în faţa Sălii Sporturilor, pentru a asista la plecarea paradei şi pentru a o întovărăşi. Aceasta este formată din cele mai spectaculoase trupe de teatru de stradă de pe Bătrânul Continent, care joacă în fiecare an în marile oraşe ale Europei şi care acum au poposit la Constanţa. Traseul este următorul: Bulevardul Tomis, Lupoaică, Piaţa Ovidiu. Spectatorii care vor ajunge aici, vor descoperi mai multe scene, clasice şi neconvenţionale, unde vor avea loc mai multe spectacole, până la ora 23.00.

Duminică, 3 septembrie 2017, începând de la ora 12.00 şi până la ora 22.00, în zona de la Lupoaică, pe Faleza Cazino, în Portul Turistic, în Piaţa Ovidiu, trupele Transe Express (Franța), Camouflage Roadshow (Germania), ULIK & LE SNOB & Cie (Franța), Worldbeaters Music (Marea Britanie), Ilotopie (Franța), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs Compagnie (Franța), Cia La Tal (Spania), Barbarossa Samba Group (România), Le Caramantran (Franța), Compania 9 (România) ş.a. vor susţine numeroase reprezentaţii!

Aşadar, indiferent de ora la care ajungeţi în zona veche, în intervalul anunţat, aveţi ce vedea. Întreaga zonă veche a Constanţei devine, la propriu, o mare scenă de teatru, trupele, spectacolele şi happeningurile creând o hartă culturală, artistică şi ludică a Constanţei, în premieră pentru oraşul nostru.

Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017 este realizat de Fundația Umanitară Clopot, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
Plimbarea, privitul şi aplaudatul spectacolelor şi actorilor sunt LA LIBER!

Despre Autor:

este o platformă de opinii.

Lasă un comentariu