Evenimente

Hang Out – Festivalul de origine alternativă a ajuns la final

Timp de trei zile, drumul a numeroşi constănţeni şi turişti, care au avut suficient curaj să înfrunte traficul nemilos, s-a îndreptat către Mamaia Nord, la extraordinarele concerte ale celor mai bune trupe de rock alternativ din România, chemate la întâlnirea nu marea, plaja și fanii de către organizatorii festivalului Hang out, primul festival de origine alternativă de pe Litoral.

Iniţiativa Asociaţiei Eurocult, realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, a înregistrat mai multe premiere. Astfel, este primul festival de rock alternativ din regiune şi este pentru prima oară când 12 din cele mai bune trupe ale acestui gen se întâlnesc pe o scenă din judeţul Constanţa. Evenimentele adiacente concertelor – tattoo şi tattoo cu henna, mandale, manga şi character design, canoe şi paddeling, biciclete, precum şi multe altele – au intrat imediat în atenţia publicului, care s-a înghesuit să rămână cu o amintire “artistică”.

Scena a fost luată cu asalt de Moonlight Breakfast, Robin and The Backstabbers, The Mono Jacks, Les Elephants Bizarres, Viţa de Vie, Omul cu Şobolani, Mr. Jurjak, The Amsterdams, ROA, Byron, Travka şi Toulouse Lautrec care, timp de trei zile, au făcut revoluţie la Mamaia. Fiecare trupă şi-a spus povestea, fiecare melodie şi-a transmis mesajul şi fiecare artist şi-a exprimat liber părerile pe scena ridicată special pentru acest eveniment.

Organizatorii mulţumesc Primăriei Năvodari, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis”, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „M. Kogălniceanu”, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, SC Envirotech SRL şi Polaris pentru sprijinul acordat şi pentru profesionalism.

Despre Autor:

este o platformă de opinii.

Lasă un comentariu