Evenimente

Un rocker sexy și talentat, Daniele Gottardo, pe scena de concerte AEROMANIA

Dacă evoluţiile aeriene sunt susţinute în fiecare an de aşi ai zborului, şi concertele live de la Aeromania se ridică la înălţime. Line up-ul format din Proconsul şi The R.O.C.K. este completat de un invitat-surpriză: pe 19 august, la a 11-a ediţie Aeromania, Daniele Gottardo va evolua în premieră pe scena de la Tuzla.

Daniele Gottardo este un tânăr chitarist italian, compozitor, producător şi profesor de chitară electrică. În 2005 a înregistrat primul DVD instrucţional “Tapping”, bazat pe tehnica de tapping cu 8 degete. Artistul susţine concerte solo sau cu trio-ul sau, “The Nuts”. Până acum, a lansat 2 albume solo: Non Temperato (2014) şi Frenzy of Ecstasy (2010). De-a lungul timpului a predat chitara electrică în mai multe academii de muzică şi şcoli din Italia, iar în acest moment este profesor de chitară electrică la MMI-Modern Music Institute din Italia.

Gottardo este pasionat de chitara electrică pe care o mânuieşte cu virtuozitate în orice context muzical, de la rock la muzică orchestrală, fiind recunoscut pentru talentul şi tehnica sa. Italianul a primit girul celebrului Steve Vai: “Deseori sunt întrebat care este chitaristul meu favorit din tânăra generaţie. Ei bine, acesta este nimeni altul decât Daniele Gottardo. Are un stil elegant şi inovativ şi o intonaţie uimitoare; pur şi simplu onorează melodia.”

Şi la capitolul sex-appeal, chitaristul este apreciat: în iulie 2013, Daniele a fost inclus în “Top 10 Hot Male Guitarists” în Guitar World Magazine.

Gottardo se pliază perfect pe conceptul muzical al concertelor de la Aeromania, concept imaginat şi sprijinit în ultimii ani de Mihai Mărgineanu. Fost elev al Şcolii de Zbor de la Tuzla şi pasionat de aviaţie, Mărgineanu este în prezent organizatorul concertelor de la Tuzla. La această ediţie a airshow-lui, Mărgineanu va coordona în premieră din culise, în postura de gazdă a evenimentului.

Despre Autor:

este o platformă de opinii.

Lasă un comentariu