Eveniment, Opinii, Politică

Șoc: s-a găsit imoralitate la sediul PSD!

A fost mare daraveră aseară la sediul PSD Constanța, zona Trocadero. Pasămite giganții întrerupți Stroe și Făgădău au scos săbiuțele de marțipan și s-au confruntat eroic, aruncând unul în altul cu frișcă și acadele. În răzbelul celor doi puternici au fost incluși câțiva rătăciți care după ce s-au organizat, uluitor și nemaivăzut, pe „rețelele de socializare”, s-au prezentat cu proteste și alte instrumente democratice inedite pentru a-și susține preferatul: tinerelul, youngsterul Decebal, pentru un loc eligibil pe vreo listă. Bătrânul triton Stroe ar fi cedat la final, așa că fostul adjunct al lui Radu Mazăre s-a văzut și el inclus pe lista pentru „parlamentare”.

Cetățenii care știu ce hram poartă beligeranții au citit știrea, s-au ținut elegant de nas și au trecut mai departe, spre treburile și preocupările lor normale.

Ei, dar ce mai sunet, ce mai vaier s-a aprins în tabăra cu simpatizanți. Cu-o inocență demnă de-o cauză mai bună, gloata celor mai vocali susținători ai ipochimenilor a constatat că Pinocchio e cam mincinos și că, prin locanta cu felinar roșu, virginitatea nu e chiar o modă. Aceiași indignați, însă, care acum își acuză de trădare liderii, n-au suflat o vorbuliță în campanie, când Făgădău mințea „electoral” de-nghețau izvoarele de mare adâncime din care scotea RAJA apa cea mai ieftină din lume.

În aceste condiții, nu mai e nimic de adăugat. E doar pasionant să vezi cum în numele purității morale se schimbă taberele și, mai ales, cum foștii groupies pesediști se alterează la discurs, căpătând o nuanță gălbui-liberală.

Dar, la ce foame se-anunță pentru băieți, cred că sunt dispuși la manevre de tip multicolor cu irizații LGBT.

Despre Autor:

Lasă un comentariu