Politică

Mișcarea Populară Constanța se întreabă dacă a speriat pe cineva

Conform unui comunicat remis presei „Urmare a consultării aderenţilor Fundaţiei Mişcarea Populară, care în proporţie de peste 58 la sută au optat pentru crearea Partidului Mişcarea Populară ca braţ politic al fundaţiei, filiala Constanţa a solicitat primăriei aprobarea amplasării a cinci corturi pentru strângerea de semnaturi în perioada 6 – 16 iunie 2013. Aprobarea amplasării corturilor a fost eliberată pe 13 iunie, cu trei zile înainte de expirarea intervalului solicitat! Este posibil ca primăria să fi fost foarte preocupată de alte probleme mai urgente, precum Planul Urbanistic Zonal al staţiunii Mamaia şi starea de incompatibilitate conform legii ANI a unor conducători locali.

Ceea ce este cert însă e faptul că în scurt timp cei ce până nu demult nu auziseră de Fundaţia Mişcarea Populară vor afla şi despre Partidul Mişcarea Populară. În ciuda piedicilor întâmpinate din partea autorităţilor locale, Filiala Constanţa a Fundaţiei Mişcarea Populară a reuşit să finalizeze cu succes strângerea de semnături pentru înfiinţarea partidului.

Cunoscând practicile reprezentanţilor autorităţilor locale şi aşteptându-ne la astfel de şicane, am colectat semnăturile la sediul din Bulevardul Mamaia nr. 213, dar şi prin intermediul aderenţilor din întregul judeţ. Ne face astăzi plăcere să aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că filiala Constanţa a fundaţiei a beneficiat de entuziasmul şi dorinţa de schimbare ale simpatizanţilor de dreapta, care au dorit cu tărie să se înscrie ca membri fondatori în Partidul Mişcarea Populară. Aderenţii şi simpatizanţii constănţeni transmit astfel un mesaj hotărât politicienilor confirmând semnalele înregistrate la înfiinţarea fundaţiei. Strângerea într-un timp atât de scurt a unui număr record de semnături, care depăşeşte cu mult necesarul prevăzut de lege, nu va face decât să întărească temerile conducătorilor locali.”

Despre Autor:

este o platformă de opinii.

Lasă un comentariu